CLIENTI

TESTIMONIALE

 • “Colaborarea cu Cristian a fost una extraordinara, am fost tinut la curent in legatura cu vizitele la apartament, dansul empatizand foarte bine cu dorintele mele in materie de clienti.
  Dupa aceasta colaborare am ramas prieteni.” Ionut.C.

 

 •  Va sunt recunoscatoare pentru capacitatile dvs de agent imobiliar, m-ati ajutat sa gasesc o casa exact dupa standardele mele si nu numai . Sunteti un om bine pregatit si stiti sa respectati cerintele clientului pentru multumirea acestuia. Continuam colaborarea si va voi recomanda cu incredere tuturor cunostintelor!” Cristina D.

 

 • Colaborarea cu dvs. a fost una de succes si dincolo de finalitatea activitatii dvs cel mai mult m-a incantat faptul ca stiti importanta si aplicati comunicarea permanenta cu clientul. Lucrez de 20 de ani in vanzari si 15 ani in comunicare si pot sesiza astfel de nuante. De la prezentarea personala , reprezentarea corporate si finalizare contract comunicarea catre client este evidenta si cred ca va aduce mari avantaje. Poate si de aceea mi-a fost usor sa relationam si sa ajungem la o colaborare care ,din punctul meu de vedere , trece de granitele stricte ale contractului partenerial, stil pe care si eu il imbratisez cu toti clientii .Cu prietenie ,  Mugurel.R.

 

 • ” Pentru vanzarea apartamentului meu l-am solicitat pe Cristian Dumitrescu sa ma reprezinte in calitate de agent imobiliar. Cristian mi-a prezentat situatia reala a pietei din momentul respectiv, m-a sfatuit cu privire la pretul de vanzare si mi-a gasit intr-un timp relativ scurt potentiali cumparatori. Din momentul in care am primit o oferta concreta, Cristian s-a ocupat de toate aspectele necesare incheierii contractului de vanzare-cumparare, cu exceptia celor care cadeau explicit in sarcina mandatarului meu (intrucat domiciliul meu este in SUA). Raspunsul sau la problemele ivite in cursul incheierii contractului au fost prompte si potrivite situatiilor respective. Am avut deplina incredere in Cristian intrucat il cunosc din copilarie ca om integru si cu frica de Dumnezeu. La semnarea contractului am primit toata suma ce mi se cuvenea, precum si detalierea cheltuielilor care s-au facut pe parcurs. In concluzia celor de mai sus, il recomand pe Cristian ca agent imobiliar celor care doresc sa apeleze la serviciile sale, fiind convins de competenta si integritatea sa..Cristian D.

 

 • Dupa sase luni de la intrarea in posesie a apartamentului, timp in care am avut posibilitatea sa constat ca recomandarea Dvs.a fost excelenta,va rog sa primiti pe aceasta cale, toate multumirile noastre pentru sprijinul primit,…toate detaliile primite de la Dvs.,s-au confirmat.
  Seriozitatea informatiilor date. -Sinceritate 100%. -Rabdare si tact cu clientul. -Putere de munca si disponibilitate,indiferent de ora. –
  Carisma si un fel pozitiv de blandete, avand educatie si personalitate total diferite,. ” Vasile.V

 

[mapsmarker marker=”1″]